Herre dårlige træningstips

Der findes tusindvis af artikler med gode råd og tips til hvordan du kan optimere din træning. Noget der findes langt færre af, er artikler med virkeligt dårlige træningstips. Det har jeg tænkt mig at råde bod på i dag, hvor I får en række af mine aller dårligste træningstips.

Kør 1000 rep breathing squats 30 day challenge
Det er så populært med 30 day challenges. Som regel er det dog noget værre pis med at holde planken i længere og længere tid hver dag over 30 dage, eller lave flere og flere dips eller air squats hver dag over 30 dage. Et eller andet der som regel er vildt let, vildt fjollet eller vildt ligegyldigt. Med min patenterede ‘1000 rep breathing squats 30 day challenge’ er der imidlertid garanti for en udfordring af de lidt mere, ja udfordrende.

Udfordringen går ud på at du tager en vægt du normalt kan tage 10 gange, og så squatter du bare 1000 reps med den i træk. Hvis du synes det brænder lige rigeligt i dine quads, lunger, skuldre, baller, ryg, lillefingre, tunge og anus efter rep nr. 487, så husk at du snart er i mål. Bare ignorer at du ikke har kunnet mærke dine arme de sidste 20 min eller at bedemanden har sat telt op ved siden af squatracket, så han er klar til at cashe ind når du stritter. Hvis du klarer min challenge, så lover jeg dig en plads på Mussetrussens top 4 over idiotiske, men flotte præstationer.

Læs også: 20 rep breathing squats

Skørbugkuren
Protein bygger muskler right? Jeps. Bygger carbs også muskler? Nej vel. Hvad med fedt, bygger det kæmpe store muskler? Nope. Hvorfor fanden spilder du så din dyrebare tid med at sidde og æde carbs og fedt når du kunne gå all in på prots og blive den sygeste motherfucker syd for polarcirklen? Med skørbugkuren optimerer du dit indtag af makronæringsstoffer ved at fokusere 100% på protein.

Der er flere fordele ved en så gennemtænkt diæt. For det første bliver du HUGE, fordi protein = muskler. For det andet mætter protein langt bedre end fedt og kulhydrat, hvilket betyder at du aldrig vil føle dig sulten. Og for det tredje kan du faktisk æde lige så meget du vil fordi den fødevare-inducerede-termogenese (FIT) er langt større ved indtagelse af protein, end ved indtagelse af fedt og kulhydrater. Når du spiser 100 kcal fra en proteinkilde bruger kroppen faktisk 1/3 af energien på at nedbryde og optage proteinet. Det betyder selvfølgelig at du kan øge dit energiindtag med 30 % uden konsekvenser. Med mindre du anser det at blive FUCKING HUGE, som en konsekvens.

Bonus tip: Hvis de 30 % ekstra energi du indtager også kommer fra en proteinkilde, så bruges 30 % af denne energi jo også til nedbrydning, hvilket betyder at du faktisk kan øge dit energiindtag med yderligere 9 % uden at blive tyk. Og hvis de 9 % så også er protein, hvilket det selvfølgelig er, nu du er på skørbugkuren, så kan du øge dit energiindtag med yderligere 0,81 %. Samlet set betyder det at du kan øge dit energiindtag med næsten 40 %. Så tror jeg nok lige du bliver den mest mætte og mest ripped son of a bitch i Horsens og omegn. Okay, du har ingen tænder mere, og døden lurer lige om hjørnet, men hvad gør man ikke for at blive swole.

Kølerumstræning
I artiklen ’Systemisk okklusionstræning – effektiv træning eller fortænkt vrøvl?’, skrev jeg om hvordan fremtidens styrketræning måske skal foregå i iltfattige kamre, fordi det er skide effektivt. Noget andet der er skide effektivt er træning i kølerum. Det kan f.eks. være en køletrailer til lastbiler, hvor der er ret god plads til at du kan indrette et pisse fedt træningsrum. Sådan en trailer kan vel erhverves for kun ca. 140.000 kr. Det er godt givet ud, for pointen med at træne i et kølerum er, at du ved at sænke temperaturen til ca. -25o tvinger kroppen til at forbrænde flere kalorier.

Nu har jeg ikke lige regnet på det, men et slag på tasken, så kan du vel forbrænde en 5000-6000 kalorier ekstra ved en træning i 25 graders frost sammenlignet med en træning ved 25 graders varme. Og træner du nøgen, så du virkelig fryser igennem, så er du vel helt oppe på 7000 kcal ekstra.

Den fysiologiske forklaring bag kølerumstræningens vidunderlige resultater er at kroppen, for at holde varmen i kulden, begynder at ryste. Disse kulderystelser kan øge varmeproduktionen 3-4 gange og varmeproduktion betyder energiforbrug og forbrændte kalorier. Man har også set at kulderystelser kan omdanne hvidt klamt fedt til brunt/beige fedt, som er en speciel type fedtvæv, der forbrænder kalorier. Dette sker ved at kulderystelserne får niveauerne af to hormoner til at stige, nemlig irisin, som bliver produceret i musklerne, og FGF21 som bliver produceret i brunt fedt. Faktisk skal der kun 10-15 min kulderystelser til for at få niveauerne af disse hormoner til at stige og omdannelsen fra hvidt til brunt fedt sker i løbet af seks dage.

Din plan for rippedness baseret på disse fysiologiske fakta ser derfor således ud:
– Køb en køletrailer og skru volumenknappen op på ‘fuld smadder’ aka skide koldt
– Smid et squatstativ ind i traileren
– Squat 10-15 min hver dag i seks dage
– Tag til stranden og blær dig med din fedtprocent som på nuværende tidspukt gerne skulle være i nærheden af 1 %. Du vil måske gerne ned på 0%, men her må jeg skuffe dig. Det er simpelthen fysisk umuligt. Så længe du følger din episke kuldeplan, vil du altid have en fedtprocent på min 1 %, fordi du producerer så meget brunt fedt. Men da det brune fedt er vores ven, gør det ikke så meget.

Læs også: Sådan får du sixpack til sommer dit fede skrummel

OBS: Det er vigtigt at det er squat du kører og ikke f.eks. benpres. Fordi det er så koldt i traileren, og fordi du træner nøgen, risikerer du at din røv, og muligvis dine klunker, fryser fast til sædet, hvis du vælger benpres. Du kan selv prøve at vurdere om det er noget du synes der er en god idé.

Houdinibodybuilding
Hvis du nu godt kunne tænke dig at se virkelig bodybuilder-agtig ud, men ikke rigtig er fan af det der med tunge vægte, streng diæt og hårdt arbejde, så kan du med Houdinimetoden fake dig til en bodybuildingkrop. Ved at benytte nogle få enkle tricks kan du som en illusionens mester fremstå som en veltrænet atlet, samtidig med at du bruger det meste af din tid på at sidde derhjemme og spille Candy Crush Saga.

Trin 1 går ud på at udnytte den moderne kirurgis velsignelser og få indsat nogle skønne implantater. Her går du bare all in og får sat alt det ind som kirurgien tilbyder. Det er både abs, skuldre, pecs, glutes, quads, triceps, biceps og lægge (klik på de enkelte muskler for at se dejlige eksempler på implantater). Efter sådan en omgang har du fået lagt fundamentet og er allerede nu ret vild.

Trin 2 går ud på at supplere dine implantater med synthol der hvor kirurgien må give fortabt. Der er faktisk ikke grænser for hvor stor du kan blive, bare du giver den nok gas med nålen. Du kan blive inspireret af f.eks. ham her, ham her, dem her eller ham her. Flotte og sunde fyre fra ende til anden.

Trin 3 går ud på at tage så fucking meget solarie at samtlige møntbokse i dit lokale solcenter trænger til en akut tømning. Det er et faktum at solbrun hud fremhæver muskulaturen langt bedre end grim bleg hud. Et ordentligt skud solarie er et af de mest effektive stykker værktøj som illusionens mestre har i deres værktøjskasse. Vil du gå all in kan du bede din kæreste om at male dig brun med Protan og en malerrulle, så du står fuldstændig sceneklar hver eneste morgen. Det er ekstremt vigtigt at du står sceneklar hver morgen, hvis du er ægte bodybuilder. Også selvom du bare skal aflevere børn i børnehaven og videre ned til dit kontor i banken.

Skid i bukserne under træning
Som sagt, der er tale om herre dårlige træningsråd. At skide i bukserne under træning er en vildt ringe idé. For det første kommer du til at stinke ret hårdt af afføring, hvilket ikke just vil være med til at sikre din popularitet i centret fremover, og for det andet vil en hel svedig træning, med pølser i numsen, uden tvivl give dig en flot rød bavianagtig bagdel, som vil gøre sygt nas i flere dage efter. Du kan spørge sig selv hvorfor du så overhovedet skal overveje at skide i bukserne under træning, og der er svaret selvfølgelig, fordi det er HARDCORE. Det er next level dedication shit, der viser hvor meget lidelse og ubehag du er villig til at udholde i jagten på syge syge gainz.

Rygtet vil vide at både Branch Warren, Dorian Yates og Ronnie Coleman, som alle var kendt for at være hard workers, sked i bukserne under deres træning med jævne mellemrum for at booste moralen og tilføje ekstra lidelse til træningen. Vi ved alle at jo mere man lider, des mere hardcore er man og des mere swole bliver man. Som Ronnie Coleman plejede at sige: ‘Everybody wants to be a bodybuilder but don’t nobody want to shit themselves’. 

God træning derude!

Læs også: De 3 forvandlinger

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s